| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
phoenix

|
Pts Tem 21, 2008 11:44 am |
|
|
| rock_cran yazmış: | | ya cran çıkmadıda tv8 de defne joy fosterın sunduğu bi program var onda yoldan geçen 2 kişiyi i durdurup uzman olduğu bi alan seçtiriyolar sonra onla ilgili soru soruyolar hangisi daha çok soru bilirse o kazanıyo neyse konumuza gelelim geçen gün tv8 i açtığımda gördüm uzmanlık alanı olarak biri cranberriesı seçmişti ve her soruyu bilip birinci olmuştu ama soruları izleyemedim benm açtığımda sadece yarışma bitmişti sadece defne tebrikler dedi cranberries konusunda gerçekten uzmansın tarzında konuşmalar yapıyodu.cranberries konusunda bu kadar uzman olan birisi mutlaka buraya üyedir diye düşünüyorum her an aramızdan biri çıkabilir |
yeter artıkkkk şu olayı yazıp durmayın ayol  _________________ sevgi-barış-anlayış... |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_cran

|
Pts Tem 21, 2008 12:38 pm |
|
|
| phoenix yazmış: | | rock_cran yazmış: | | ya cran çıkmadıda tv8 de defne joy fosterın sunduğu bi program var onda yoldan geçen 2 kişiyi i durdurup uzman olduğu bi alan seçtiriyolar sonra onla ilgili soru soruyolar hangisi daha çok soru bilirse o kazanıyo neyse konumuza gelelim geçen gün tv8 i açtığımda gördüm uzmanlık alanı olarak biri cranberriesı seçmişti ve her soruyu bilip birinci olmuştu ama soruları izleyemedim benm açtığımda sadece yarışma bitmişti sadece defne tebrikler dedi cranberries konusunda gerçekten uzmansın tarzında konuşmalar yapıyodu.cranberries konusunda bu kadar uzman olan birisi mutlaka buraya üyedir diye düşünüyorum her an aramızdan biri çıkabilir |
yeter artıkkkk şu olayı yazıp durmayın ayol  |
ya ben olduğunu bilmiyodum kusura bakmayın  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cran_s

|
Çrş Eyl 24, 2008 8:04 pm |
|
|
lig tv de sık sık animal inctinct çalıyo takımların antremanlarını flan gösteririken _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
twins

|
Pts Arl 15, 2008 8:35 pm |
|
|
okan'ın bu haftaki programında hani 90lardı ya konu. tvde tanıtımlarını izlerken zombieden bi kesit gördüm. ama izlerken 91-94 arasını kaçırdığım için haberim yok konunun cereyan edip etmediğinden, ya da okanın ne şekilde yorum yaptığından. izleyeniniz, göreniniz oldu mu acaba  |
|
| Başa dön |
|
 |
general_spider

|
Pts Arl 15, 2008 9:33 pm |
|
|
twins
ben gördüm
geçen senede göstermişti aynı konu...  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
brain_drain

|
Pts Arl 15, 2008 10:59 pm |
|
|
Göremedim ben. _________________ Ay didınt du det.
Ay dudınt di dört.
Ay dodınt de do! *-* |
|
| Başa dön |
|
 |
guido arezzo Moderatör

|
Pts Arl 15, 2008 11:23 pm |
|
|
bana bi denk gelmiyo lem .. _________________ I'll be dreaming my dreams with you ..
ali kireşci |
|
| Başa dön |
|
 |
twins

|
Sal Arl 16, 2008 7:47 pm |
|
|
general_spider
geçen sene mi
makinada cran muhabbetinin bi şekilde geçtiğini hiç bilmiyodum açıkçası
abi ne şans ya. hakan pekeri barbaros bilmemneyi izledim o kadar saat, zombieden gördüğüm bi kesit için. yok yaa, bildiğin yok yani  |
|
| Başa dön |
|
 |
|