| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cümle mühendisi

Kayıt: 05 Eyl 2007 Mesajlar: 1481 Konum: Boulevard of broken dreams...
|
Çrş Tem 22, 2009 3:41 pm |
|
|
Gördüm laa Tanımıorum şahsı  _________________ Nerde sevinçlerim, o bahar gülüşlerim?
Ben ne zaman güz oldum anne ? Döküldü çiçeklerim... |
|
| Başa dön |
|
 |
nowrock

|
Çrş Tem 22, 2009 6:23 pm |
|
|
güzel fotoğraflar. iyidir gamze, doğru mu diyon belem... filan da arkamda birsürü isim yazıyomuş hea. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
zenci kedi

|
Prş Tem 23, 2009 8:46 pm |
|
|
wuww.. elde de okey var. süper bitmişsin.  _________________ gerisi teferruat.. |
|
| Başa dön |
|
 |
animal instinct! Mal

|
Cum Tem 24, 2009 8:19 pm |
|
|
ilk el okeye bittim _________________ 'Sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu. Bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir. Beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım.. Buna ihanet diyemezsin!
~ |
|
| Başa dön |
|
 |
brain_drain

|
Pts Ağu 17, 2009 7:00 pm |
|
|
Yalan O benim tahtamdı. Sayıları da ben yazdım gönlü olsun diye  _________________ Ay didınt du det.
Ay dudınt di dört.
Ay dodınt de do! *-* |
|
| Başa dön |
|
 |
animal instinct! Mal

|
Çrş Ağu 19, 2009 2:41 pm |
|
|
Get ordan
Lan 235923952 tane msj attm cvp versene, kazandınmı diom sınavı :S _________________ 'Sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu. Bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir. Beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım.. Buna ihanet diyemezsin!
~ |
|
| Başa dön |
|
 |
brain_drain

|
Çrş Ağu 19, 2009 8:37 pm |
|
|
Kazandım coonemjim:P _________________ Ay didınt du det.
Ay dudınt di dört.
Ay dodınt de do! *-* |
|
| Başa dön |
|
 |
animal instinct! Mal

|
Prş Ağu 20, 2009 10:56 am |
|
|
Herkezde kzanmıs bu yıl amk  _________________ 'Sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu. Bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir. Beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım.. Buna ihanet diyemezsin!
~ |
|
| Başa dön |
|
 |
brain_drain

|
Prş Ağu 20, 2009 12:47 pm |
|
|
Zoruna mı gitti  _________________ Ay didınt du det.
Ay dudınt di dört.
Ay dodınt de do! *-* |
|
| Başa dön |
|
 |
animal instinct! Mal

|
Prş Ağu 20, 2009 8:49 pm |
|
|
Heee yerlesmis birisi olarak cok gitti
Bn unumu eledim eleğimi astım kızım banane  _________________ 'Sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu. Bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir. Beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım.. Buna ihanet diyemezsin!
~ |
|
| Başa dön |
|
 |
|