| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sevenhill

|
hımm
Sal Ağu 25, 2009 7:50 pm |
|
|
valla sabahın erken saatinde anında indirdim albümü dinleyecek parça yok inanmıyorum. Nasıl öle güzel parçalar yaparken böyle bir albüm çıkar şoktayım yani ya resmen bazı şeyleri sürekli söylediği kelimeler var.
Do you think that I'm a dreamer?
Do you think that i'm a wanderer?
Do you think that I'm a dreamer?
Do you think that i'm a wanderer?
Throw your arms around me
ya çocuk şarkısı mı yapıyor artık anlamadım. ruh kalmamış o sesinin güzelliğini kullanmamış. üzüldüm.
Açıkçası albüm çekimleri için stüdyada söylediği bir parça vardı watch the world goes around falan diyordu. dedim ana bu parça güzel hemde kaç kere dinledim. Ama albümde yeller esiyor bu şarkı nerde merak ediyorum.
moralman göçtüm öffff:(
kötü olmuş  _________________ there is nothing to fear for you're afraid of me |
|
| Başa dön |
|
 |
akhlys

|
Sal Ağu 25, 2009 11:36 pm |
|
|
albümün fotoğrafları kapak fotosu hariç çok kötü demet akalın ın albüm fotoları gibi _________________ odama dökülen rüzgar yanıgı yaprakları,
radyodan çekilmiş acıklı şarkıları,
alışamadım diye biten şiirleri,
keşke diye başlayan mektupları....... |
|
| Başa dön |
|
 |
Kratos

Kayıt: 14 Şub 2009 Mesajlar: 285 Konum: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Cum Ağu 28, 2009 1:13 pm |
|
|
| Albüm güzel değil. The Journey şarkısı dışında hiç bir şarkıyı dinleyemiiyorum maalesef. Olmadı bu Dolores. |
|
| Başa dön |
|
 |
saunders

|
Cum Ağu 28, 2009 8:05 pm |
|
|
Fly Through da fena değil. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
reyes
|
Prş Eyl 03, 2009 3:47 pm |
|
|
Valla şok oldum...O kadar bekledikten sonra doloresin böyle bi albüm çıkarması beni çok üzdü...Şarkılarda hep tekrarlar var bide boş boş bağırdığı yerler var...Valla bi are you listening albümündeki kalite yok burda malesef....  |
|
| Başa dön |
|
 |
john

|
Pzr Eyl 13, 2009 2:25 pm |
|
|
demet akalın yorumunu okuyunca baya bı guldum .. ama cıdden cok haklı bı yorum yanı.. dolores ın sesı, imajı , muzık tarzı sankı herseyını degıstırmıs bu albumde !! ama kotu bı degısım gıbı bence... |
|
| Başa dön |
|
 |
Kratos

Kayıt: 14 Şub 2009 Mesajlar: 285 Konum: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Pts Eyl 14, 2009 11:28 am |
|
|
Albümü dinledikçe güzelleşiyor gibi. Özellikle geceleri dinlemek daha güzel oluyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
FBI

|
Sal Eyl 15, 2009 2:52 pm |
|
|
| albümün dinlenebilrliği var ama ilk albumdekı tadı vermiyo tabi..berbat bişey olmamıs ama iyide değil sözün kısası..tekrar birleşmeleri isabet olcak yoksa üçüncü album kasar biraz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|